10 Μαΐ 2012

Μεταναστευτικό και Χρυσή Αυγή



Μεταναστευτικό και Χρυσή Αυγή

Όταν μια χώρα αφήνεται στο έλεος του Θεού, ο κόσμος θα βρει τελικά κάποιον άλλο τρόπο να κλείσει το μεγάλο κενό! Η φύση εξάλλου απεχθάνεται το κενό, γι’ αυτό αυτόματα το γεμίζει. Στην περίπτωση του βίντεο που θα παρακολουθήσουμε τα κενά που άφησε ανεξέλεγκτα η ελληνική πολιτεία θα τα αναπληρώσουν οι ευφυέστατες προτάσεις του Γενικού Γραμματέα της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» Νίκου Μιχαλολιάκου! Όπως τον έχουμε συγκόψει, ο κύριος αυτός, έχει λύσεις για κάθε άλυτο πρόβλημα του χειμαζόμενου Έλληνα! Μέχρι πάντως που η κ. Παπαρήγα θα καταφέρει μαζί με το κόμμα της να βρει τις αιτίες της «Ανόδου του Νεοφασισμού στην Ελλάδα», οι «χαριτωμένες» προτάσεις του (εδώ πρόκειται για το Μεταναστευτικό), θα πιάνουν ολοένα και περισσότερο τόπο! Ίσως αυτό να οφείλεται και στην ανάμειξη, από μέρους του, του ιδιωτικού τομέα (στην περίπτωση που εξετάζουμε της αεροπορικής εταιρίας easyJet), που παρά τα τόσα συσσωρευμένα προβλήματα που κι αυτός αντιμετωπίζει μέσα στον γενικό χαμό, εξακολουθεί να κρατάει τις υπηρεσίες του σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο!

3 σχόλια:

  1. και φυσικα εσυ ο αλβανοτουρκομπολσεβικος δεν θελεις να φυγουν οι λαθροδολοφονοι απο την ελλαδα.μετα θα χασετε την στηριξη τους.ψηφους.μετα ποιον θα βαζετε να δολοφονει ελληνες?που θα τρεχετε για να βρισκετε πυρπολητες της αθηνας?ποιος θα διαλυει διαδηλωσεις?ποιος θα υποδυεται χρυσαυγιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕργαζόμενοςΣάβ Μαΐ 12, 12:01:00 μ.μ.

    Ρε φίλε Αντώνη, εγώ ξέρω ότι η κομμουνιστική λογική είναι εναντίον των μεταναστών γενικά διότι πιέζουν προς τα κάτω τα ωφελήματα των εργαζομένων και αδρανοποιούν τον συνδικαλισμό. Πως βρεθήκαμε κατηγορούμενοι και εδώ και στην Ελλάδα;

    Από τη μια η Ελλάδα ναι είναι αλήθεια ότι γέμισε με κάθε καρυδιάς καρύδι, ενώ οι κυβερνήσεις ήταν πάντα δεξιές. Πώς βρέθηκε να κατηγορείται το ΚΚΕ και τέλος πάντων όλες οι αριστερές δυνάμεις; Που είναι το λάθος; Πού κάναμε λάθος;

    Από την άλλη εδώ στην Κύπρο οι πιο πολλοί ξένοι (όχι οι κοινοτικοί που εν πάση περιπτώση και γι' αυτούς η κομμουνιστική λογική είναι εναντίον) ήρθαν επί Κληρίδη και Τάσσου Παπαδόπουλου. Πώς βρέθηκε να κατηγορείται το ΑΚΕΛ; Πού είναι το λάθος; Πού κάναμε λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προβλήματα με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση δεν εμφανίζονται από την αρχή. Αντίθετα στα πρώτα της βήματα παρουσιάζεται ως φθηνά εργατικά χέρια, τα οποία εκμεταλλεύεται η στυγνή ντόπια εργοδοσία. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν οι μετανάστες αυτοί συσσωρεύονται άνεργοι στις πόλεις (όπως η Αθήνα), χωρίς στέγη, περίθαλψη, συνθήκες υγιεινής κλπ. Τότε είναι που οι κυβερνήσεις ( όπως η ελληνική) τα χάνουν πραγματικά και αφήνουν τα πάντα στην τύχη.
      Με βάση το πιο πάνω σκεπτικό, δεν θεωρώ ότι κόμματα, όπως το ΚΚΕ, αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα με το μεταναστευτικό. Περιμένει όπως όλες οι πολιτικές δυνάμεις να το λύσει το κράτος. Στην Κύπρο αντίθετα, όταν η μετανάστευση έφτασε σε επικίνδυνα επίπεδα, βρήκε ένα κράτος ( του ΑΚΕΛ), καλύτερα οργανωμένο, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ( από ό,τι ξέρω) τις πρόνοιες της Ε.Ε. σ’ αυτό το ζήτημα κλπ.
      Παρά του ότι στην Κύπρο η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα χρόνια τώρα (όπως και το ΕΛΑΜ), έχει πολύ καιρό να δημιουργήσει σημαντικά επεισόδια, ούτε μπόρεσε να κερδίσει ψήφους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Εδώ η κυβέρνηση της αριστεράς θα πρέπει να νιώθει αρκετά ικανοποιημένη.
      Μόνο το ρατσισμό όλων των Ε/Κυπρίων προς τους Τ/Κύπριους δεν κατάφερε κανένας να τον υπερβεί, με αποτέλεσμα τον οριστικό διαμελισμό της χώρας. Η ξενοφοβία και ο ρατσισμός του Ε/κυπρίου, δεν είναι μόνο κομπλεξικός είναι αποδεδειγμένα επικίνδυνος.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...