21 Φεβ 2008

Ο Σενέρ Λεβέντ σχολιάζει τους υποψήφιους των Προεδρικών Εκλογών



Ο Σενέρ Λεβέντ σχολιάζει τους υποψήφιους των Προεδρικών Εκλογών

Ο Σενέρ Λεβέντ είναι ένας από τους γνωστότερους Τ/Κ δημοσιογράφους. Αυτό το οφείλει στους σκληρούς δημοσιογραφικούς του αγώνες ενάντια στο καθεστώς του Ρ. Ντενκτάς με τα αποκαλυπτικά του δημοσιεύματα από τις στήλες της εφημερίδας Αβρούπα, όταν στη κατεχόμενη
Κύπρο επικρατούσε η τρομοκρατία του εγκαθέτου της Άγκυρας. Οι αγώνες του Σενέρ τον οδήγησαν στη φυλακή και στο βίαιο κλείσιμο της εφημερίδας του. Η επίθεση του καθεστώτος θα ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από τους οπαδούς της ειρήνης και στις δυο μεριές της πράσινης γραμμής με αποτέλεσμα την απελευθέρωση του. Ο Σενέρ θα καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο να στήσει ξανά την εφημερίδα του μετονομάζοντας την συμβολικά σε Αφρίκα.
Από το 2003 πρωταγωνιστεί στον αγώνα της επανένωσης με καθημερινή μαχητική αρθρογραφία στην ελληνοκυπριακή εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ.
---------------------------------------------------------
Για τη συνάντηση που καταγράφει το βίντεο, θα γράψει λίγο μετά τις εκλογές, στη στήλη του ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ, το ακόλουθο σημείωμα:

Γκρεμίστηκε και το τελευταίο κάστρο του ρατσισμού

1 σχόλιο:

  1. Με αυτά που γίνονται αυτή τη βδομάδα (μετά τον πρώτο γύρο) στην Κύπρο, εκ μέρους του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, αμφιβάλλει κανείς ότι ο Χριστόφιας είναι καταλληλότερος για Πρόεδρος της λύσης;
    Πρόσεχε ωστόσο Δημητράκη. Καταφέραμε με πολύ κόπο να διώξουμε από την πόρτα τον Τάσσαρο, μην μας τον επαναφέρεις από το παράθυρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...