8 Σεπ 2011

Δημήτρης Χριστόφιας: Μήνυμα αγάπης και όχι μίσους...



Δημήτρης Χριστόφιας: Μήνυμα αγάπης και όχι μίσους...

Μήνυμα αγάπης και ενότητας απηύθυνε το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.
Σε σύντομο χαιρετισμό του στην Εκκλησία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Συνοικισμό Ανθούπολης όπου τελέστηκε ο Εσπερινός της Παναγίας των Περβολιών Δικώμου, ο κ. Χριστόφιας τόνισε ότι δεν πήγε εκεί για να κάνει κήρυγμα μίσους, αλλά για να απευθύνει μήνυμα αγάπης και ενότητας και σε αυτούς που ακόμα και χθες, και που προέρχονται από τις τάξεις του χωριού του, κήρυξαν κήρυγμα μίσους.
Κάλεσε τους συγχωριανούς του να μείνουν ενωμένοι, να σέβονται τους θεσμούς και τους πολιτικούς τους αντιπάλους και τόνισε ότι δεν θα σκύψει το κεφάλι.
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι είναι ευαίσθητος, και μπορεί να δακρύζει εύκολα, επειδή δεν έχει μέσα του κακία, όμως, γνωρίζω πολύ καλά το καθήκον και τις υποχρεώσεις του απέναντι στον απλό άνθρωπο και σε αυτό τον δύσμοιρο λαό που προσπαθούν να καταστρέψουν και δεν τα καταφέρνουν από το 1960.

Γνώμη on line 7/9/2011

6 σχόλια:

  1. ..... αν μισιούνται ανάμεσά τους, δεν τους πρέπει η λευτεριά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημοκρατικη αριστεραΠέμ Σεπ 08, 07:49:00 μ.μ.

    απο επικοινωνιακα τεχνασματα τα ακελ ξερει πολυ καλα.ακουστε κατασκευασμενη ειδηση.εκκλησιαστηκε στην ανθουπολη μαζι με χωρκανους του.μας εδειξαν 50 γεροντακια του ακελ να τον φιλουν αφου στο ακελ υπαρχει εντονη προσωπολατρια.λατρευεται σαν θεος ο χριστοφκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεεε!Εδώ η Κύπρος χάννεται και οι οπαδοί ΤΟΥ ακομή κνίθουνται!Κοπέλλια του ΑΚΕΛ,εχάσετε εντελώς την μπάλα.Εν εκάταλαβετε ακόμα ότι όσο το παραπάνω παραμένετε προσκολλημένοι σε έναν καμένο τόσο μεγαλύττερη ζημιά κάμνετε στο κόμμα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι καλός πατερούλης!!! Ενώ η κακιά δεξιά έχει σχέδιο παρατεταμένης αναταραχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χριστοφακια αν σας εμεινε λιγη ανθρωπια και λιγη δημοκρατια μεσα σας αναγκαστε τον εγκαθετο της αγκυρας να παραιτηθει.ειναι φανερο οτι εκλεγηκε για να καταστρεψει τελειως την κυπρο.και για να σας προλαβω η τουρκια κατεστρεψε την κυπρο οχι η εοκα β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος
    Έχεις υποστεί τέτοια λύση εγκεφάλου, ώστε ξεχνάς(;) να γράψεις ακόμη και το όνομα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...